Over mij
‘Jesse Boon is een gedreven en creatieve programmamaker. In voorbereiding op het programma denkt ze mee over de inhoud en vormgeving. Programma’s worden onder haar uitvoering altijd doorvoeld en doorleefd door het publiek, dat is een enorme kracht! Op de vloer is ze een stevige spaceholder waardoor deelnemers zich veilig voelen om gesprekken aan te gaan over thema’s als lichamelijkheid en de dood. Jesse weet hiermee ogenschijnlijk zware thema’s, licht en verbindend te maken. het is een plezier om met haar samen te werken.’

Ilse Schaminée, programmamaker Arthouse LUX

Programma & training voor groepen

Mijn programma’s en trainingen zijn vrijplaatsen om mens te mogen zijn. Ruimtes zonder oordeel en zonder vooropgezet resultaat. Ruimtes waar zichtbaar kan worden wat er onder de wateroppervlakte leeft. Ruimtes om te onderzoeken, te verbinden en te groeien.

Ik bied programma en trainingen voor particulieren (open aanbod) en voor organisaties. Maatwerk is altijd mogelijk.


Open aanbod

Body Space
Lichaamswerk, adem,  dans en delen. Tweewekelijks op donderdagavond. In samenwerking met Lonneke Clabbers, start in maart 2024. Instromen mogelijk!  Lees meer over Body Space.

The Artist’s Way vrouwencirkel
Een jaartraject voor vrouwen, waarin je je gaat verbinden met je eigen creatieve bron. Verrijkend, inspirerend en helend. Start in september 2024, eens in de maand op zaterdag. Een  vrijblijvende online kennismaking vindt plaats op donderdagavond 27 juni. Er is nog plek! Stuur mij een bericht bij interesse! Lees alle informatie in de uitgebreide ArtistWay-flyer 2024.


Voor bedrijven en organisaties

De Basis ben jij: ontwikkeltraject autonomie en bewustzijn (i.s.m. Renske van Wezel)
Gezonder omgaan met stress en werkdruk, steviger in je schoenen gaan staan, werken vanuit plezier en creativiteit en gezonde verhoudingen op de werkvloer: daar werken we aan in het ontwikkeltraject autonomie en bewustzijn. Dat begint bij stil staan en aandacht geven aan wat goed is voor jóu. Door middel van een lichaams- en ervaringsgericht programma onderzoeken we onderliggende patronen en werken we aan meer authenticiteit, vertrouwen, balans en vitaliteit: essentieel in de complexe en veelgevraagde tijd waarin we leven. Meditatie, lichaamsgerichte en systemische oefeningen maken deel uit van het programma. Het ontwikkeltraject bestaat uit 7 bijeenkomsten, maar maatwerk is mogelijk.

Andere ontmoetingsvormen die ik begeleid heb, is het Death Café, de Tafel van 12, Stil gesprek, Makers van je eigen verhaal en Het Laatste Avondmaal.


Op aanvraag

Is jouw organisatie of bedrijf toe aan meer verbinding, meer belichaming en meer bezieling, en ben je op zoek naar een originele en afgestemde vorm om dit te doen? Ik denk graag met je mee en lever maatwerk. Samen bekijken we wat passend en nodig is. Ik heb een groot netwerk van creatieve en coachende professionals met wie ik graag samenwerk. Saai wordt het nooit!

Meer weten? Stuur mij een bericht.