Programma & training

Mijn programma’s en trainingen zijn vrijplaatsen om mens te mogen zijn. Ruimtes zonder oordeel en zonder vooropgezet resultaat. Ruimtes waar je zichtbaar kunt worden in wie je bent, waar je je eigen beweging kunt maken, de stappen kunt zetten die voor jou passend zijn en verbinding kunt maken met de mensen om je heen.

Ik bied programma en trainingen voor particulieren (open aanbod) en voor organisaties. Maatwerk is altijd mogelijk.


Open aanbod

Body Space: lichaamswerk, adem,  dans en delen. Tweewekelijks op donderdagavond. In samenwerking met Lonneke Clabbers, start in maart 2024.  Lees meer over Body Space.

The Artist’s Way vrouwencirkel: een jaartraject op zoek naar je eigen creatieve bron. Start in april 2024. Stuur mij een bericht bij interesse! Bekijk hier de volledige uitnodiging Artist Way 2024.


Voor bedrijven en organisaties

De Basis ben jij: ontwikkeltraject autonomie en bewustzijn (i.s.m. Renske van Wezel).
In een veilige setting bieden wij (groepen) mensen de mogelijkheid om zichzelf op een andere manier te ontdekken. Dat begint bij stil staan en aandacht geven aan wat goed is voor jóu. Door middel van een lichaams- en ervaringsgericht programma onderzoeken we onderliggende patronen en werken we aan meer authenticiteit, vertrouwen, balans en vitaliteit: essentieel in de complexe en veelgevraagde tijd waarin we leven. Meditatie, lichaamsgerichte en systemische oefeningen maken deel uit van het programma. Het ontwikkeltraject bestaat uit 7 bijeenkomsten, maar maatwerk is mogelijk.

Andere ontmoetingsvormen die ik begeleid heb, is het Death Café, de Tafel van 12, Stil gesprek, Makers van je eigen verhaal en Het Laatste Avondmaal.


Op aanvraag

Is jouw organisatie of bedrijf toe aan meer verbinding, meer belichaming en meer bezieling, en ben je op zoek naar een originele en afgestemde vorm om dit te doen? Ik denk graag met je mee en lever maatwerk. Samen bekijken we wat passend en nodig is. Ik heb een groot netwerk van creatieve en coachende professionals met wie ik graag samenwerk. Saai wordt het nooit!

Meer weten? Stuur mij een bericht.