Lichaamsgerichte coaching

Ervaar je weinig stroming in je leven? Leg je de lat hoog en sta je vaker ‘aan’ dan goed voor je is? Twijfel je over je volgende stap? Loop je vast in je werk of in een relatie? Mis je richting in je leven of heb je het gevoel jezelf een beetje kwijt te zijn? Misschien is het tijd om stil te staan en ruimte te maken voor wat goed is voor jóu.

In individuele coaching sessies begeleid ik je bij vragen waar je mee rondloopt, bij gevoelens die je in de weg zitten en bij het onderzoek naar wat jij nodig hebt om lekkerder in je vel te zitten en de stappen te zetten die jou passen. Jouw vraag is daarbij altijd het uitgangspunt.

De wijsheid van je lichaam

Mijn aanpak is lichaamsgericht. Het is mijn overtuiging dat verandering in je perspectief of gedrag niet alleen voortvloeit uit inzicht, maar ook uit het ervaren van wat er in jouw lichaam gebeurt als je er contact mee maakt of het in beweging zet. Je lichaam draagt veel wijsheid in zich! Door lichaamsgerichte en ervaringsoefeningen te doen, leer je jezelf beter en dieper kennen. En dat heb je nodig om met plezier te blijven werken, je koers te bepalen, je grenzen in acht te nemen en goed voor jezelf te zorgen.

Ik werk o.a. met ademtechnieken, bio-energetische oefeningen en kleine opstellingen. Veiligheid en vertrouwen staan altijd voorop. Lees meer over mijn achtergrond. 

Traject

Een coaching traject begint altijd met een kennismaking. We nemen de tijd om je vraag te verkennen en samen te bepalen of we met elkaar in zee gaan. Wil je een coaching traject starten, dan spreken we een aantal sessies af om aan jouw doel te werken. Tijdens de laatste sessie van deze serie evalueren we en bekijken we of een vervolg wenselijk is.
Ik werk bij voorkeur in mijn praktijkruimte, maar online coaching of coaching op de werkvloer is mogelijk.

Tarief

Een coaching sessie voor particulieren kost € 95,-.  Een sessie duurt 75 tot 90 minuten. Tarieven voor coaching op de werkvloer zijn in overleg of volgens offerte. 

Gratis kennismaking

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik bied een gratis afspraak van 30 minuten om samen jouw vraag te verkennen. Dit kan ook online. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak!